Det nye ledelsesteam

Pr. 1. marts 2019 er det nye ledelsesteam på plads på Rungsted private Realskole

Det er med stor glæde og stolthed, jeg kan fortælle, at det nye og stærke ledelsesteam på Rungsted private Realskole er på plads. Det nye ledelsesteam vil prioritere Rungsted private Realskoles værdier højt. Værdierne vil danne baggrund for al ledelse på skolen samt vægtes højt i tilgangen til elever, personale og forældre.

Ledelsen vil sammen arbejde for at skabe de allerbedste rammer for børnenes dannelse og læring, så Rungsted private Realskole fortsat vil være en af Danmarks allerbedste skoler.

Vores nye ledere er:

Viceskoleleder - Eva Retbøll

Eva har gennem de seneste 8 måneder fungeret som konstitueret viceskoleleder på Rungsted private Realskole. Hun har mange års undervisningserfaring og har arbejdet som administrativ planlægger af Rungsted private Realskoles Læsecenter.

Tidligere har Eva arbejdet som afdelingskoordinator og Specialundervisningskoordinator på Lyngby private Skole. Her har hun fået en del erfaring med ledelsesmæssige opgaver.

I de seneste 8 måneder har Eva til fulde levet op til sin position som viceskoleleder, og jeg er rigtig glad for, at hun har lyst til at være en del af det nye ledelsesteam på Rungsted private Realskole.

Administrativ leder – Merete Garbreth

Merete har de seneste tre år været regnskabsfører på Allerød Privatskole. Før det var hun ansat på Rungsted private Realskole i en tilsvarende stilling. Henover efteråret har Merete været behjælpelig med skolens regnskab og udarbejdelse af budget for kalenderåret 2019.  Merete har mange års erfaring inden for regnskab, budget, løn- og personaleforhold, heraf de sidste 8 år inden for privatskoleverdenen. Vi er meget glade for, at Merete vil tilbage til Rungsted private Realskole og ser frem til, at Merete bliver en del af vores nye ledelsesteam.

Pædagogisk leder – Lasse Dannemann

Lasse kommer fra en stilling som Teamkoordinator på KIES - Københavns Idrætsefterskole. Her har han bl.a. været medansvarlig for udviklingen af skolens pædagogiske profil. Han har været ansvarlig for udviklingen af Science- og Engineering-linjen på KIES samt for implementeringen af div. digitale læringsplatforme. Endvidere har Lasse været fagansvarlig for matematik og dermed for udviklingen af matematiske kompetencer i undervisningen, og han har udviklet og undervist talenthold i matematik. Vi glæder os til, at Lasse starter på Rungsted private Realskole og er sikre på, at han falder rigtig godt til på vores skole.

I løbet af foråret vil vi i ledelsen arbejde på at synliggøre den enkelte leders arbejdsområde, således at ansatte og forældre ved, hvem man skal henvende sig til, når man har spørgsmål.

Rigtig hjerteligt velkommen til jer alle tre.

Lotte Ostenfeld