Pressemeddelelse fra Rungsted private Realskole,

fredag d. 2.11.18

Klik her for at læse som pdf >

Ny skoleleder på Rungsted private Realskole

pr. 1. december 2018

Bestyrelsen på Rungsted private Realskole har efter en lang og spændende proces fundet skolens nye leder efter anbefaling fra et enigt ansættelsesudvalg.

Navnet på den nye skoleleder er Lotte Ostenfeld. Lotte har været ansat på Rungsted private Realskole i 5 år. Her har hun bestredet posten som viceskoleleder og har udviklet sig til at varetage toplederstillingen på en skole, hvor der stilles store krav til både ledelse, pædagogik og samspillet imellem de mange interessegrupper.

Bestyrelsesformand Peter Steenstrup udtaler: "Det er en vanvittig svær opgave at finde en ny skoleleder til RpR. Forældrebestyrelsen og ansatte stiller store krav til profilen og har en fortsat forventning om, at skolen skal ligge i den høje ende rent fagligt, men også fokusere på høj trivsel blandt skolens elever og personale samt udviklingen af gode verdensborgere. Vi har stillet store krav til os selv i denne her proces, og vi kommer til at stille nye krav til Lotte, når hun sætter sig i stolen som RpRs nye skoleleder d. 1.12.2018. Rungsted private Realskole skal videreudvikles med respekt for de eksisterende værdier for fortsat at kunne levere flotte faglige resultater, børn i trivsel og stor søgning, det skal den nye organisering og videreudvikling af strategien sikre."

Rekrutteringsbureauet Genitor har forestået processen med at samle de mange input fra skolens

personale, som har spillet en vigtig rolle undervejs i processen. "Personalet har fra start givet udtryk for, at de ønskede at være en del af arbejdet med at finde deres nye leder", fortsætter Peter Steenstrup. "Og vi var godt klar over, at det ikke var en opgave, vi selv kunne magte - vi skulle naturligvis have det dygtige personale med. De danner rammerne om RpR hver dag, og de kan - om nogen – fortælle os, hvilken leder de har brug for, for at kunne performe bedst muligt. Personalet har gjort et fantastisk stykke arbejde, som vi i bestyrelsen sætter overordentlig stor pris på. Det skylder vi personalet en stor tak for."

Lotte Ostenfeld kom for 5 år siden til RpR hvor hun har arbejdet med ledelse – først som afdelingsleder, så viceskoleleder og her til sidst konstitueret skoleleder. De sidste par år har hun samtidig uddannet sig inden for ledelse af uddannelsesinstitutioner.

Privat er hun gift med Lars Ostenfeld og sammen har de tre børn; Agathe på 21, Albert på 18 og Arthur på 13 år. Lotte er en ivrig dyrker af fysisk træning og er glad for vandreture samt skiferier med familie og venner.

Lotte Ostenfeld udtaler: "Jeg glæder mig enormt til de nye udfordringer som skoleleder på RpR. Jeg kender skolen og dens DNA - det vil jeg sammen med skolens dygtige medarbejderstab videreudvikle, så vi også om 10 år har en skole, hvor børn trives og er glade for at Iære, udforske og udfordre sig selv på mange fronter.

For mig venter en række spændende og udfordrende strategiske opgaver. Dem vil jeg give mig i kast med med ambition og ydmyghed. Jeg ser frem til at få muligheden for at blive mere synlig i skolens hverdag sammen med elever, forældre og medarbejdere. Jeg glæder mig til samarbejdet med alle på og omkring RpR."

Peter Steenstrup fortsætter: "Lotte har ikke "bare" fået stillingen. Den har hun ”bestået” sig til. Hun er blevet testet og interviewet benhårdt på mange parametre, ligesom de øvrige kandidater til stillingen, og her har hun vist sig at være den klart bedst kvalificerede. Det var et enigt ansættelsesudvalg, der kunne pege på Lotte som RpRs nye skoleleder. Jeg, og den øvrige bestyrelse, ser frem til at samarbejde med Lotte på et andet plan end tidligere - vi er overbeviste om, at hun har den helt rigtige profil for skolen til at sikre fortsat udvikling og drift af en tidssvarende skole af høj faglig karat og dermed også vores samarbejder eksternt.”

For yderligere oplysninger kontakt:

Bestyrelsesformand Peter Steenstrup på telefon 2119 2914 eller

Konstitueret skoleleder Lotte Ostenfeld på lo@rpr-skole.dk eller telefon 3058 0205.