Nyt fra bestyrelsen

image1(1).jpeg

RpR's nye bestyrelse var samlet onsdag aften for at konstituere sig. Fra venstre ses Marlene Ehrenskjöld, Jens Rask, Ann Lindhardt, Peter Sevel, Jesper Salskov Jensen, Lars Torp Madsen, Gitte Braginski og Christian Hassel. Peter Willems-Alnøe var forhindret i at deltage.

Kære forældre

Allerede dagen efter den Ekstraordinære Generalforsamling var den nye bestyrelse samlet for at konstituere sig. Mødet blev også brugt til at lægge planer og mødedatoer for den nærmeste fremtid. Første ordinære bestyrelsesmøde afholdes den 11. marts.

Vi er naturligvis meget stolte over resultatet af valget og ikke mindst det stærke mandat som de mange fremmødte ved tirsdagens valg har givet den nye bestyrelse. Tæt på 75% af stemmerne gik til de nye medlemmer. Der er nu det bedste grundlag for at komme videre i god ro og orden, som lovet fra begge fløje ved debatten i tirsdags.

Der skal derfor lyde en meget stor tak, til alle som mødte frem til en lang aften, hvor mange gode synspunkter og holdninger til det fremtidige arbejde med skolen kom frem. Der vil fremover blive rig lejlighed til at fortsætte dialogen mellem skole og forældre – første gang 2. april hvor bestyrelsen inviterer til den første af i alt fire debataftener i 2019. Er der spørgsmål eller kommentarer fra forældre undervejs, er man altid velkommen til at kontakte bestyrelsen på email – bestyrelsen@rpr-skole.dk