IMG_0665-web.jpg

Nærmiljø og fysiske rammer

ØnskeØen ligger midt i Rungsted som en del af Rungsted private Realskole, og med Kystbanen og en del private boliger som nærmeste naboer.

ØnskeØen består af et hus, der er placeret i midten af skolen i umiddelbar tilknytning til legepladsen og skolens dejlige have, i daglig tale, Parken. Parken og legepladsen er rimelig stor (dejlig uoverskuelig) med mange kroge, buske og træer, små legehuse, sandkasser, en svævebane og Saxoborgen.

Desuden råder vi også over kantinen, morgensangsalen og den store idrætshal, i daglig tale, Nye Hal.

ØnskeØen benytter endvidere diverse faglokaler i det omfang disse er ledige, og vi råder også over multibanen og de grønne arealer.

Junglen holder pt. til ved det lille jernbanehus, der er placeret umiddelbart ved Borgen.

Sådan anskuer vi arbejdet med børnene

Vi vil:

Give børnene en tro på, at de kan selv – selvtillid

Give dem viden om, at de er noget værd – selvværd

Gerne have, at de er glade for sig selv – "selvglæde"

Lære dem at respektere hinanden og være ansvarlige

Derfor må vi:

Have tillid til børnene, for at de skal udvikle selvtillid

Anerkende børnene, for at de skal udvikle selvværd

Vise, at vi er glade for børnene, for at de skal blive
glade for sig selv

Vise børnene respekt, for at de skal lære at respektere andre