Ny i SFO’en

Fortvivl ikke – dit barn vil hurtigt falde til.

Skal dit barn starte i SFO’en, har vores årgangspædagog forberedt sig på modtagelsen af dit barn. Blandt andet sørger årgangspædagogen for, at dit barn ikke går alene, men hele tiden har nogle fra klassen at lege og være sammen med i den første tid.

Forud for dit barns opstart er dit barn blevet præsenteret for det samlede personale på et møde, så alle ved, at barnet starter og måske har behov for særlig opmærksomhed.

På denne måde kan vi give en tryg og nærværende opstart.

Dit barn vil blive anvist en garderobe og en rundvisning på SFO’ens mange værksteder og udendørsarealer.

Afhængigt af barnets alder anbefaler vi korte dage de første to til tre dage efter start. Skole- og SFO-start kan være meget trættende for et barn, da indtrykkene er store. Det er vigtigt at slutte, mens ”legen” er god.

På Intra kan du sammen med dit barn orientere dig via årshjulet samt ugeplanen. Ugeplanen bliver sendt ud hver fredag, så dit barn ved, hvilke værksteder der vil være tilgængelige i den kommende uge.

SFO’en har fem temauger i løbet af et skoleår. Temaugerne afsluttes med en forældrecafé, hvor forældrene har mulighed for at se, hvad børnene har lavet i løbet af ugen.

Vi glæder os til at lære jeres barn og jer at kende.

 

Åbningstider

Læs mere her

Skolens nye elevrådsrepræsentanter

Læs mere

Nyt fra skolelederen

Læs mere

Første skoledag

Læs mere