Skolens historie

Rungsted private Realskole er en ganske særlig skole med stærkt manifesterede værdier og et unikt fællesskab. Vi agerer hver dag i mange forskellige sociale konstellationer. Alle steder udgør vi dog imidlertid en del af et fællesskab, hvor vi har et ansvar for gensidigt at bidrage positivt og give plads til hinanden.

Den 2. marts 2020 fyldte skolen 100 år, og det fejrede vi på Rungsted private Realskole med vores fællesskab, de fælles værdier, et fælles menneskesyn og et ansvar for hinanden, hvor vi bevarer vores identitet og retten til forskellighed.

Igennem de sidste 100 år har fællesskaberne på Rungsted private Realskole optrådt på forskellig vis. Nogle fællesskaber opstår på et øjeblik og er kortvarige og intense – som når elever fra forskellige alderstrin deltager i Novemberugen – og fælles fortællinger opstår. Andre fællesskaber er langvarige og bygget op over tid – som når tidligere elever og klassekammerater mødes med deres lærere årtier efter at have dimitteret.

I anledningen af skolens 100-års jubilæum udgav skolen en jubilæumsbog, som kan købes på skolens kontor.

Skriv dit barn op

Skal dit barn gå på Rungsted private Realskole? Det er muligt at udfylde en elektronisk tilmelding, hvorefter dit barn er skrevet op.

Skriv dit barn op

Nyheder

Nyt fra skolelederen

Læs mere her

Eksamen og sidste skoledag

Læs mere her

Skolestart 15. august 2024

Læs mere her