SFO på Rungsted private Realskole

”Glade børn giver glade eftermiddage og glade eftermiddage giver glade børn!”

Rungsted private Realskoles SFO er placeret i dels indskolingshuset, dels i Junglen. Tilsammen udgør de SFO’en og huser mere end 200 glade børn fra forskolen – 3. klasse.

Vi er en SFO, som gerne vil kendes på vores glade børn. Børn, som føler sig set og hørt, bliver glade, motiverede og nysgerrige. De får lyst til at tilbringe eftermiddagen sammen med deres venner, hvor relationerne hele tiden udvikler sig og giver tryghed, tillid og ansvarlighed i både små og store fællesskaber.

Vores SFO tilbyder en vifte af sjove, spændende og hyggelige aktiviteter. I SFO’ens årshjul kan I læse mere om aktiviteterne, temaugerne, forældrecaféen, disco-fester, overnatninger m.v.

Hver 6. uge afholdes der årgangsmøder, hvor den enkelte årgang sammen med deres årgangspædagog, blandt andet kan stille forslag til kommende aktiviteter. På denne måde skaber pædagogerne sammen med børnene et meningsfyldt og nærværende fritidsliv.

Mini-forskolerne og 3. årgang har nogle særlige tilbud i SFO’en.

3. klasserne er ved at blive store, og de har behov for andre og mere alderssvarende tilbud. Derudover har de også behov for en anderledes nærværende voksen omkring dem. Dette har vi prioriteret højt, fordi vi mener, at børnene vinder alt ved at have et sted, hvor de kan tilbringe eftermiddage sammen med deres venner.

RpR’s yngste, Mini-børnene, har et behov for at være mere beskyttet fra den øvrige SFO. Derfor har de egne lokaler. De er netop fyldt 5 år og har de første 6 måneder af deres tid på RpR mulighed for at vænne sig til den livlige aktivitet blandt både mange børn og voksne samt de store arealer. Vi inviterer Mini-børnene ind i den store SFO efterhånden som de bliver klar til det.

Fælles for alle vores skønne børn er:

”Et godt fritidstilbud skal give uforglemmelige oplevelser og dejlige relationer!”

Vi håber, vi ses!

Åbningstider

Læs mere her

Nyheder

Skolens nye elevrådsrepræsentanter

Læs mere

Nyt fra skolelederen

Læs mere

Første skoledag

Læs mere